Informatie ivm Corona Virus

Voorzorgsmaatregelen COVID-19

Voorafgaand aan uw afspraak, wil ik u van tevoren goed informeren over de aanpassingen die noodzakelijk zijn voor mij, voor u en m.b.t. uw behandeling.
Vanuit de overheid, het RIVM en mijn beroepsvereniging zijn er bepaalde voorwaarden aan de heropening verbonden.

• Om te beginnen dient u voorafgaand aan uw afspraak na te gaan of er bij u of een van uw gezinsleden eventueel verschijnselen merkbaar zijn, zoals verkoudheid, niezen, hoesten, verhoging of koorts, etc. Is dat het geval, dan kan ik u nl. niet behandelen en mag u de praktijk niet betreden. U kunt de afspraak dan kosteloos annuleren.

• Ten tweede heb ik een aantal aanpassingen getroffen om tijdens uw behandeling, in het belang van uw en mijn gezondheid, het eventuele besmettingsrisico te minimaliseren.

Voordat u de praktijk betreedt:
-Alleen de cliënt mag de praktijk betreden. In geval van kinderen is één ouder toegestaan. Geen andere gezinsleden.

-Ga pas 5 minuten voor aanvang van uw afspraak naar binnen, om kruising van in- en uitgaande cliënten te voorkomen.

-Indien er bij u of bij uw huisgenoten klachten zijn opgestreden, nadat u een afspraak had gemaakt, dan mag u de praktijk niet betreden. Dit zijn: verkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts (met uitzondering van hooikoortsklachten).

-Was uw handen aan de kraan, met de zeep uit het pompflesje. Gebruik de papieren handdoekjes uit de handdoekdispenser en gooi ze in de pedaalemmer.

-Maak a.u.b. liefst zo min mogelijk gebruik van het toilet.

-Wacht tot de therapeut u komt halen. Er worden geen handen geschud!

-De therapeut neemt eerst samen met u een korte vragenlijst door om te checken of er sprake is van besmettingsgevaar (oftewel, of er reden is geen behandeling te starten).

-Wij vragen u bij elke afspraak zelf twee badlakens/handdoeken mee te brengen.

-Betaling vindt alleen plaats via pinbetaling (bij voorkeur contactloos).

-Na vertrek van elke cliënt worden ruimte, materialen, behandeltafel, stoelen, toilet, etc. schoongemaakt. Daarom worden afspraken ruimer uit elkaar ingepland.

Ik hoop op uw begrip in deze ongewone situatie en kijk er naar uit u weer van dienst te kunnen zijn.